Makkarataikinan vääntämisen lomassa on hyvä nauttia yksi kylmä olut. Jääkaapista sopivasti jäähtyneenä löytyi tämä Störtebeker Keller-bier. Se on pilsner-oluiden tapaan valmistettu suodattamaton luomu pohjahiivaolut. Kaunis oljenkeltainen väri tulee valikoiduista vaaleista maltaista. Select- traditional- ja Opal-humalat antavat terävähkön tuoksun jossa hiukan aprikoosia ja kukkamaisuutta. Maku on täyteläinen ja hiukan kirpeä mutta samalla jollain erikoisella tavalla pehmeä. Ei kovin voimakkaasti vaahtoava. Erittäin suositeltava ruokajuomaksi tai vain nautiskeluun. Jääkaapista ensin vähän tasaantumaan, ei siis ihan jääkaappikylmänä.
While making the meat mass for home made sausages it is good time for a good beer. In refrigerator there was a bottle of Störtenbeker Keller-bier. It's non-filtered pilsner type beers brewed using bottom fermenting yeasts. The straw-like yellow colour is given from the selected light malts and select- traditional- and opal type of hops are making the sharp aroma including some apricot and flowers.
The taste is a little bit sparkly but also same time kind of soft. Excellent drink with food but also just to enjoy. Do not serve too cold. From fridge it's goot to give a little time..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti